Trofeu Faralló d’Aubarca
Compartir

La cita aquest cap de setmana Mallorca

Hi ha cites del Club Nautic Ciutadella al calendari de la vela balear que pràcticament són obligades per la flota del Club Nàutic Ciutadella i en la secció de creuers una d’aquestes arriba el cap de setmana del 23 i 24 de setembre. Dues embarcacions amb bandera CNC participen dissabte i diumenge en una nova edició del XXIII Trofeu Faralló d’Aubarca amb tripulació 2023, de la mà del Club Nàutic Colònia de Sant Pere, a Mallorca.

Els creuers d’Es Nàutic Bitxet i Mascarat seran a aquesta cita autonòmica de la vela major, a la primera regata del dia 23 i la segona i definitiva del 24, en un trofeu en el que sempre s’hi han deixat veure i amb bons resultats embarcacions del CN Ciutadella

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *