Presentacio CIME
Compartir

Fort increment en la inversió per a millorar i ampliar les instal·lacions esportives

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Joan Pons Torres, s’ha reunit amb els responsables federatius de Menorca per a presentar les línies generals del nou model esportiu que vol implementar el Consell Insular de Menorca en aquesta legislatura.

Aquest nou model esportiu contempla un fort increment en la inversió per a millorar i ampliar les instal·lacions esportives de Menorca així com una major col·laboració amb les federacions i entitats esportives de l’illa, amb nous programes per a potenciar l’esport base i de rendiment.

La classificació integrada i observacions en competició no seran una obligació. Cada federació tindrà llibertat de reglament segons les seves pròpies normes i criteris.

D’altra banda, des de la conselleria de Cultura, Educació, Joventut i Esports es plantegen noves línies d’ajuda per a la promoció d’esdeveniments d’esport base, la posada en marxa de programes de rendiment esportiu, el suport a l’esport adaptat i l’aposta per organitzar esdeveniments esportius de gran nivell.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *