Hestia Menorca amistoso CB Es Castell
Compartir

Andratx i Ciutat d’Inca seran els rivals de l’equip d’Oriol Pagès

Aquest cap de setmana es viurà el Trofeu Eivo TV Illes Balears amb els tres representants balears a Lliga EBA i amb dues seus, Andratx i Es Castell, per concloure amb la disputa dels torneigs autonòmics de preparació que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha presentat aquest trofeu de forma telemàtica i acompanyat de Tomeu Vanrell (president de Sa Tintina CB Es Castell), Tomeu Bauzà (president del Fibwi Bàsquet Ciutat d’Inca) i Juanjo Beltrán (director esportiu del Golf de Andratx – Edbaser CB Andratx) a pocs dies de que es disputi aquest torneig. Talens va «agrair a les dues seus» que acullin aquest trofeu i se va mostrar «content de que la Federació pugui participar d’aquest tipus d’esdeveniment i esperam que ho pugueu aprofitar al màxim com a preparació de la temporada». A continuació, el president de Sa Tintina CB Es Castell va reconèixer que per ells «serà especial jugar a ca nostra» i afegia que «estam molt il·lusionats de poder jugar el trofeu a ca nostra i serà una bona oportunitat per veure en quina situació estam i per poder preparar la temporada». Per la seva banda, Tomeu Bauzà, president del Fibwi Bàsquet Ciutat d’Inca confia en què «aquest torneig ens anirà molt bé per veure com arribam a l’inici de temporada. Segur que serà un torneig fantàstic i del que disfrutarem de veure bàsquet amb els nostres germans de categoria». Finalment, el director esportiu del Golf de Andratx – Edbaser CB Andratx va declarar que «aquest torneig és bo per posar la posada a punt per començar la temporada, perquè pels illencs és un handicap molt gran no poder sortir a competir fora per les despeses que suposa i amb aquest tipus de torneig és més fàcil».

El Trofeu Eivo TV començarà el divendres al Palau d’Andratx amb el partit inaugural entre andritxols i inquers a les 20 hores. Ja el dissabte la competició es desplaçarà a Es Castell per disputar-se la resta del torneig a la Zona Esportiva Sergi Llull. L’entrada diària serà de 2 euros en benefici a la Fundació FEBIB 1935 i els partits es podran seguir en directe a través de l’aplicació mòbil d’Eivo TV.

HORARIS:

Trofeu Eivo TV Illes Balears
Divendres 22 (Palau d’Esports d’Andratx):

20 hores: Golf de Andratx – Edbaser CB Andratx vs Fibwi Bàsquet Ciutat d’Inca

Dissabte 23 (Zona Esportiva Sergi Llull – Es Castell)

12:30 hores: Sa Tintina CB Es Castell vs Fibwi Bàsquet Ciutat d’Inca

Diumenge 24 (Zona Esportiva Sergi Llull – Es Castell)

12:30 hores: Sa Tintina CB Es Castell vs Golf de Andratx – Edbaser CB Andratx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *