Campionat de Curricà de Costa d'Es Nàutic
Compartir

El Campionat Social de Curricà de Costa 2023 del Club Nàutic Ciutadella coneix des de dissabte als seus nous guanyadors per enguany després que al final el temps es comportés i la secció de pesca recreativa del CN Ciutadella pogués celebrar aquesta jornada. Amb un total de vuit embarcacions inscrites i alguna baixa de darrera hora en quant a embarcacions participants per motius personals, una vegada més aquest campionat de curricà de costa patrocinat per Can Capó  ha estat tot un èxit en el Moll de la Trona.

Les condicions meteorològiques van ser molt favorables i van tenir molt bona pesca, aconseguint pescar bacoreta, melva, espet i verderol.

Finalment aquests van ser els resultats:
1.- José Torrico
2.- Víctor Casasnovas – ALEGRA
3.-Ignasi Bosch – DE VOLTA II
PEÇA MAJOR: Hilario Martínez – MORSA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *