Foto Fira d'Esports
Compartir

A la zona del poliesportiu municipal es va celebrar ahir la 6a Fira d’Esports, que va comptar amb nombrós públic assistent i molta participació als diversos espais habilitats per la pràctica dels diferents esports presents a la fira.

Un total de 18 entitats esportives del municipi donaren informació sobre totes les disciplines que s’imparteixen al poble, i dugueren a terme diverses exhibicions.

D’altra banda, durant el transcurs de la fira, el batle, José Luis Benejam, el regidor d’Esports, Sito Triay, el regidor d’Hisenda, Nando Orfila i, la regidora de Cultura i Festes, Eva Petrus, han fet entrega de reconeixements als millors esportistes i clubs de la passada temporada.

Benejam va destacar durant la seva intervenció que «les entitats esportives són una de les grans fortaleses que té Alaior, ja que aquesta és una de les poblacions de Menorca on més entitats hi ha i on més ganes hi ha de fer esport, i és de veritat un motiu d’orgull per l’Ajuntament». A més, el batle va agrair a tots els presents fer possible que Alaior sigui sinònim d’excel·lència esportiva.

José Luis Benejam, batle d’Alaior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *