Fira d'Esports d'Alaior
Compartir

Un any més, a la zona del pavelló esportiu municipal, es celebrarà la Fira d’Esports, un esdeveniment que aquest any es durà a terme per sisena vegada, amb l’objectiu de mostrar l’àmplia oferta esportiva que posseeix Alaior.

Un total de 18 entitats i empreses esportives del municipi donaran informació sobre les diferentes disciplines que total ofereixen i també es desenvoluparan exhibicions dels diferents esports que es practiquen durant tot l’any a Alaior.

Les entitats i clubs que participaran en aquesta edició de la fira seran: Club Aikido Alaior, CB Jovent d’Alaior, Club Gimnàstica Rítmica Alaior, CE Alaior, Club Voleibol Alaior, Club Bàdminton Alaior, Associació Històrica de Futbol, Club Hípic Alaior, Club Tennis Alayor, Club Tennis Taula Alaior, Club Automodelisme Alaior, Centre Cultural Alaior (escacs i billar), Lô Esport, Club Karate Alaior, Club Agility Dalt s’Era, Biosport Alaior, Club Patinatge Alaior i el Servei Municipal d’Esports.

Així mateix, durant el transcurs d’aquesta, el batle José Luis Benejam i el regidor d’Esports Sito Triay, faran entrega d’un reconeixement als millors esportistes i clubs de la passada temporada. El regidor d’Esports manifesta que aquesta fira es una bona iniciativa per conéixer tots els esports que es practiquen al municipi, en la que els ciutadans tenen l’oportunitat de comptar amb una primera presa de contacte en les disciplines esportives que vulguin per després apuntar-se.

La Fira d’Esports tindrà lloc aquest divendres 15 de setembre, de les 18.30 a 21.30h, i és d’entrada
gratuïta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *