Final Lliga de Curses Populars d’Estiu
Compartir

Aquest diumenge, 10 de setembre, es va disputar la darrera prova de la 24a edició de la Lliga de Curses d’Estiu, una iniciativa del Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca i que organitza conjuntament amb la Delegació a Menorca de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i tots els ajuntaments de l’illa. 

María Pallicer i Nil Cubas han estat els guanyadors absoluts d’una competició on han participat prop de 1200 persones, una de les millors xifres de tots els temps. La corredora de Ferreries ha tornat a demostrar que és la més ràpida de l’illa imposant-se en totes les carreres en les quals ha participat. Júlia Carreras i Marta Orives han completat el podi en categoria femenina. Per la seva part, Nil Cubas s’han dut la victòria en categoria masculina en un emocionant final de competició davant Marc Rochelt i Antoni Saavedra.Final Lliga de Curses Populars d’Estiu1
La gran final disputada a Maó posa fi a una edició de la Lliga de Curses d’Estiu de rècord. Un total de 1189 persones han participat en alguna de les 12 curses en què ha consistit la competició, i a municipis com Es Castell i Maó s’han registrat les millors dades de participació d’aquestes 24 edicions.

La Lliga de Curses d’Estiu de Menorca acaba aquest 2023 amb una mitja per carrera de 250 persones de totes les edats i condicions físiques, una dada que el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esport, Joan Pons, celebra “ja que any rere any va incrementant la participació en aquestes carreres popular d’estiu a Menorca”. Fet que permet “iniciar a molts joves i fillets en el món de l’atletisme, i això vol dir no només fomentar l’esport, sinó també l’esforç, la competició sana i una vida saludable”.

Els resultats de totes les categories, incloses les populars, es poden consultar al web www.elitechip.net

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *