El director general d’esports del Govern Balear, Joan Toni Ramonell, visita les instal·lacions de la pista d’atletisme de Maó
Compartir

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports valora les necessitats esportives de Menorca amb el Govern balear

El director general d’Esports del Govern Balear, Joan Toni Ramonell, ha visitat Menorca aquest dimecres per reunir-se amb el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Joan Pons Torres, i el director insular d’esports, Rafel Quintana, per valorar les necessitats i millores de les instal·lacions esportives de l’illa.

Una de les instal·lacions que requereixen una intervenció immediata és la pista d’atletisme, instal·lació que tots tres han visitat junt amb el batle de Maó, Hèctor Pons, el regidor d’Esports de l’ajuntament, Lázaro Alcaide, i el gerent de l’Escola Balear de l’Esport, Edi Huertas.

La visita a la pista d’atletisme ha servit per cercar una possible solució conjunta per a la seva reforma i millora, necessària per no perdre definitivament l’homologació de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), caducada des del 2020 i en situació de pròrroga condicionada a una reforma urgent.

Durant la visita de Joan Toni Ramonell a Menorca s’han fet reunions i trobades amb entitats esportives de categoria elit com el Club Volei Ciutadella, l’Hestia Menorca o Iga Menorca. El conseller Joan Pons Torres ha volgut traslladar al director general d’Esports la necessitat de potenciar la tecnificació a Menorca, la millora d’instal·lacions, així com la possibilitat de treballar de manera conjunta per millorar els programes de seguiment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *