Trofeu Illes Balears de basquet (Hestia menorca-Sant Antoni)
Compartir

Els equips illencs en competicions estatals tornaran a disputar aquest torneig autonòmic de pretemporada

La temporada 2023/24 està a punt de començar i abans de fer-ho de forma oficial els nou representants balears en competicions d’àmbit estatal disputaran el ja habitual Trofeu de les Illes Balears, que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, i que serviran per completar les pretemporades dels nostres conjunts.

El primer a disputar-se serà el Trofeu Itegra Illes Balears entre els dos representants femenins de la nostra comunitat i que es disputarà el divendres 15 de setembre en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Serà el sus a dos caps de setmana de molt de bàsquet. Els dies 16 i 17 de setembre els equips de Leb Or i Leb Plata es desplaçaran a Sant Antoni de Portmany per competir en el Trofeu AON Illes Balears en un format de final a quatre. El dissabte seran les semifinals i el diumenge es disputarà tant el partit pel tercer lloc com la final del torneig. Finalment, els tres equips de la Lliga EBA disputaran un triangular que se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 de setembre baix el nom de Trofeu Eivo TV Illes Balears. El primer partit enfrontarà als dos conjunts mallorquins en el Palau d’Esports d’Andratx, mentre que els altres dos partits seran en el Pavelló Esportiu Municipal Sergio Llull d’Es Castell.

El preu de l’entrada de cada dia de competició serà de dos euros en benefici de la Fundació FEBIB 1935. En els propers dies ampliarem la informació amb els partits que es disputaran cada dia i els seus respectius horaris de competició. A més, aquests esdeveniments també serviran per lliurar els reconeixements als ‘Indispensables del Bàsquet Balear’ que atorga la pròpia Fundació FEBIB 1935.

TROFEU AON ILLES BALEARS (16 i 17 de setembre a Sant Antoni de Portmany)
Hestia Menorca (Leb Or)
Fibwi Palma (Leb Plata)
Class Bàsquet Sant Antoni (Leb Plata)
Palmer Basket Mallorca (Leb Plata)

TROFEU ITEGRA ILLES BALEARS (15 de setembre al Palau Municipal d’Esports de Son
Moix)
Azul Marino Viajes Mallorca (Lliga Femenina Challenge)
Port Management CB Andratx (Lliga Femenina 2)

TROFEU EIVO TV ILLES BALEARS (del 22 al 24 de setembre a Andratx i Es Castell)
Sa Tintina CB Es Castell (Lliga EBA)
Bàsquet Ciutat d’Inca (Lliga EBA)
Golf de Andratx – EDBASER CB Andratx (Lliga EBA)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *