Torneig de bàsquet de Sant Llorenç 2023
Compartir

El pavelló esportiu municipal d’Alaior, va acollir la vint-i-setena edició del torneig de bàsquet de Sant Llorenç. Aquesta va ser una competició de bàsquet 3×3 amb molt bona recepció degut als 236 jugadors que varen jugar durant quatre dies amb un total de 215 partits jugats en tot el torneig. Aquesta activitat va ser organitzada pel Club de Bàsquet Jovent d’Alaior en conjunt amb l’Ajuntament d’Alaior.

Els equips eren dividits en categories femenines masculines i mixtes al igual que en categoria escolar i adulta. En les categories escolars varen quedar campiones femenines l’equip ‘’Blue Star’’, campions masculins ‘’Pico y Pala’’ i campions mixtes ‘’Los paraguaios’’. A la categoría adulta les campiones femenines varen ser ‘’CB Warriors’’, els campions masculins ‘’Mof’’ i els campions mixtes ‘’Mof’’.

El regidor d’Esports, Sito Triay, una vegada va fer la entrega de premis, va agrair al CB Jovent la seva dedicació per organitzar aquest gran torneig i va reiterar el seu compromís amb un esport tan popular com el bàsquet una vegada celebrat aquest torneig amb tanta participació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *