Torneig Billar Sant Llorenç-1
Compartir

Ahir es va celebrar al Centre Cultural d’Alaior, el torneig de Billar de Sant Llorenç. Es va tractar d’una competició on els participants demostraven el seu ingeni a un esport que té la seva dificultat, però que a la vegada es troba arrelat al municipi, gràcies al treball que ha fet el Centre Cultural d’Alaior, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per donar visibilitat a aquesta disciplina esportiva.

El regidor d’esports, Sito Triay, va fer entrega de premis als tres primers classificats, José Carreras en tercer lloc, Manuel Alonso com subcampió, i José Antonio Pons, conegut com ‘’Goiko’’, va ser el campió del torneig. Després, el regidor va agrair al Centre Cultural per organitzar aquesta activitat i manifesta el seu suport per a que aquest esport continuï en creixement a Alaior.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *