Concurs de Salts Sant Llorenç
Compartir

Ahir vespre, les pistes hípiques del Cós varen acollir el 32è Concurs Hípic de Salt d’Obstacles de Sant Llorenç. A aquesta competició, organitzada pel Club Hípic d’Alaior amb col·laboració amb l’Ajuntament, diversos genets varen demostrar el seu maneig a les regnes del cavall i la seva habilitat per superar un circuit ple d’obstacles.Concurs de Salts Sant Llorenç

Concurs de Salts Sant LlorençEl torneig va constar de cinc categories( 0,60; 0,75; 0,85; 1,00 i 1,20) i a cada categoria els cavalls saltaven més que l’anterior, sent 0,60 la menor i 1,20 la major. El campió absolut d’aquest concurs de salt és Marc Real amb 65 punts fets en 54’32 segons seguit de Salvador Parés amb 65 punts en 61 segons.

Una vegada els premis varen ser entregats, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, va agrair al club hípic la seva implicació en l’organització del torneig, i va manifestar que aquest esport es una bona oportunitat per dotar d’una major visibilitat a una espècie animal molt important
a la nostra cultura com lo es el cavall.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *