torneig de Tennis Taula de Sant Llorenç
Compartir

Ahir capvespre, a la Plaça des Ramal es va celebrar el vint-i-vuitè torneig de tennis taula de Sant Llorenç on 18 jugadors varen demostrar el seu domini a l’hora de colpejar la pilota amb la pala dins la taula com a camp de joc.

Aquesta competició comptava amb dues categories: Una categoria escolar, amb Ibai Pons com a subcampió i Pau Serra com a campió, i la categoria adulta, on Tobal Vidal i Josep Gornés es van disputar guanyar el campionat fins a altes hores de la nit. Finalment Josep Gornés va quedar com a subcampió i Tobal Vidal com a campió.

torneig de Tennis Taula de Sant Llorenç

José Luis Benejam, batle d’Alaior, i Sito Triay, regidor d’Esports, varen fer entrega dels premis als finalistes del torneig. El batle va manifestar que el tennis taula és una de les activitats esportives més dinàmiques al llarg de tot l’any al nostre municipi, assegurant que el Club de Tennis Taula d’Alaior ha aconseguit importants reconeixements gràcies a la seva empenta i dedicació.

Seguidament, José Luis Benejam va expressar el propòsit de l’Ajuntament d’Alaior de continuar donant suport d’aquest esport, degut a la gran acceptació que el tennis taula té entre els nombrosos veïns d’Alaior que acudeixen als tornejos amb freqüència. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *