Escacs-Sant Llorenç
Compartir

El dia d’ahir, a la Plaça des Ramal es va celebrar el trenta-tresè torneig de Sant Llorenç de partides ràpides d’escacs, on 62 participants van lluir la seva estratègia i habilitat mental.

Aquesta competició va ser organitzada pel Centre Cultural d’Alaior amb col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior.

El torneig constava de tres categories: Una categoria escolar, on Miquel Mercadal de Ferreries i Eric Ingelmo d’es Castell varen ser el 1er i el 2n classificats, la categoria 1900, una categoria intermèdia d’on varen sortir els 3er i 4rt classificats de la categoria absoluta, Eduardo Miravalles i Adrià Torrent, i la categoria absoluta que la varen guanyar Martin Krauchi de Ciutadella com a 2n classificat i Doro Gomila de Ciutadella com a 1er classificat.

El regidor d’Esports, Sito Triay, va agrair l’implicació del Centre Cultural d’Alaior i a tots els participants que han fet possible la celebració d’aquest torneig. A continuació, el regidor d’Esports va fer entrega dels premis als classificats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *