Gimnàstica rítmica de Sant Llorenç
Compartir

Ahir dimecres 2 d’agost, la Plaça des Ramal va ser l’escenari d’un espectacle de gimnàstica rítmica de Sant Llorenç, organitzat pel Club de Gimnàstica Rítmica d’Alaior amb col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, i protagonitzat per 56 filletes participants.

Aquesta exhibició va resultar tot un èxit, on 350 espectadors aproximats varen contemplar el talent, l’elasticitat i la capacitat rítmica de aquestes joves gimnastes. El regidor d’Esports, Sito Triay, va agrair al Club de Gimnàstica Rítmica d’Alaior per fer possible un espectacle molt atractiu pel public gracies a l’esforç i dedicació de tot el Club i, seguidament va fer entrega dels premis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *