Final Volei platge Sant Llorenç
Compartir

Aquest cap de setmana, a la platja de Calan Porter, es va dur a terme el torneig de Volei Platja amb motiu de les festes de Sant Llorenç. Aquest torneig va ser organitzat pel Club de Voleibol d’Alaior conjuntament amb l’Ajuntament d’Alaior.

Al torneig varen participar 66 jugadors, dividits en dues categories. La primera competició va ser de la categoria escolar amb participants fins al 15 anys d’edat, on varen competir vuit equips distribuïts en dos grups de quatre equips. Les campiones infantils varen ser Paula Quintana i Marina Caules que van guanyar a Ainara Febrer i Laura Pons.

A la competició adulta, varen competir vuit grups amb tres parelles per grup, amb la participació destacada de les jugadores de Súperlliga, Mireia Orozco i Alicia de Blas, que es varen enfrontar a la final amb les seves respectives parelles. Els campions d’aquesta contesa varen ser la parella d’Alicia de Blas i Arnau Aragon, que varen guanyar 2-1 a la parella de Mireia Orozco i Manu Montoya.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, i el regidor d’esports, Sito Triay, varen fer entrega dels premis als finalistes i als semifinalistes. El batle va manifestar que el Volei Platja es una de les activitats esportives que donen vida a les platges del municipi i reitera el seu compromís amb l’esport i amb la dinamització de les platges.

A més, va destacar la molt bona marxa del Club Volei d’Alaior, agraint al seu president, Marc Caules, i als altres membres de la junta directiva la seva extraordinària feina per impulsar i mantenir aquesta interessant disciplina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *