bussejadors d'Es Nàutic es sumen dissabte al Dia Mundial dels Oceans
Compartir

Aquest dijous es va celebrar el Dia Mundial dels Oceans 2023 i és per açò que dissabte dia 10 de juny la dinàmica secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella participarà en la Jornada de Busseig que es realitzarà simultàniament a tot el litoral espanyol per contribuir en l’aport d’informació, i així poder conèixer millor els nostres mars i oceans a Espanya i també és clar a la nostra illa.

Una jornada que en el CN Ciutadella ja té un èxit assegurat ja que uns 20 submarinistes del CNC donaran vida en aquesta jornada que s’haurà de fer en dues tongades de busseig; una a les 9h del matí i una altra a les 16h del capvespre.

Abans el mateix dijous es va dur a terme una sessió informativa on line amb tots els participants, on se’ls explicà tot el que és necessari per a la jornada de demà.

El propòsit del Dia Mundial dels Oceans és informar sobre l’impacte dels humans en l’oceà, desenvolupar un moviment mundial de suport i unir a la població en un projecte per a la gestió sostenible de les nostres mars. El tema per al 2023 és Planeta oceànic: les marees estan canviant”i pretén posar els oceans al centre del desenvolupament sostenible. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *