Hestia Menorca-taller ‘Què faig per la (des)igualtat
Compartir

El Hestia Menorca també ha participat al taller ‘Què faig per la (des)igualtat que organitza el Departament d’Esports del Consell.

El Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca organitza aquesta setmana el taller ‘Què faig per la (des)igualtat’ dirigit a jugadors, tècnics i dirigents dels equips d’elit de Menorca amb l’objectiu de promoure la igualtat de gènere en el sector esportiu i de l’activitat física.
La psicòloga esportiva Marta Eroles és la responsable de desenvolupar un taller pensat per a experimentar i entendre què significa el concepte d’igualtat de gènere i per a prendre consciència de si realment des de l’esport i la competició d’alt nivell es contribueix o no a assolir-la. Una passeta per avançar en la igualtat de gènere a la societat i l’esport.Hestia Menorca-taller ‘Què faig per la (des)igualtat
Equip del Hestia i ‘staff’ han participat al taller ‘Què faig per la (des)igualtat’ que posa sobre la taula molts dels estereotips de gènere que avui en dia hi ha a la nostra societat i al món de l’esport, així com creences, judicis de valor que ens limiten i comportaments i accions que sí que poden ajudar a disminuir aquesta desigualtat en el dia a dia dels i les esportistes i de les entitats i clubs esportius.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *