Cartell Ruth Moll- taller 'Dona i Ciclisme'
Compartir

Serà el pròxim 13 de maig i estarà destinat a dones que vulguin iniciar-se en la pràctica de la bicicleta

 El Servei d’Esports del Consell Insular, a través del Projecte ONA, organitza el taller

El Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca, a través del Projecte ONA, organitza el taller teòric-pràctic ‘Dona i Ciclisme’ amb l’objectiu de promoure la pràctica del ciclisme entre les dones de l’illa majors de 14 anys.

La ciclista Ruth Moll, actual subcampiona del món de ciclocròs, serà l’encarregada d’impartir aquest taller el pròxim dissabte 13 de maig. La menorquina compartirà amb totes les participants la seva passió per la bicicleta amb una classe teòrica prèvia a una sortida d’uns 15 kilòmetres cap a la Cova dels Pardals.

El taller ‘Dona i Ciclisme’ tindrà una durada aproximada de 3 hores – dues hores de sortida en bicicleta- i serà gratuït per a totes aquelles dones que desitgin iniciar-se a la pràctica de la bicicleta de la mà de tota una campiona i referent.

Les dones que vulguin participar en aquest taller només han de comptar amb una bicicleta, equipar-se i preparar-se per a la calor, i inscriure’s a través del correo electrónico hola@projecteona.com. El punt de trobada serà al CEIP Mare de Déu del Toro (Ciutadella) a les 11 hores.

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, dins de l’eix de promoció de la igualtat de gènere, i que finança des del mes de gener la Unió Europeo a través dels Fons Next Generation i el Govern balear. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *