Regata 100 Milles Entre Illes 2023-Preparatius
Compartir

Regata 100 Milles entre Illes de rècord a Ciutadella

Després d’unRegata 100 Milles entre Illes de rècord a Ciutadellaa Copa d’Espanya de Caiac de Mar memorable, el Club Nàutic Ciutadella torna a posar el seu nom en el panorama internacional i dins dels actes del seu Centenari. En aquesta ocasió, per viure una històrica tercera Regata 100 Milles entre Illes 2023 que es viurà aquesta Setmana Santa,de la mà de la secció de creuers d’Es Nàutic. Una cita que enguany arriba amb una novetat important com és la participació de la Classe Mini 6.50. I és que les xifres són sense precedents enguany a la 100 Milles entre Illes del CN Ciutadella ja què es citen a Menorca un total de 49 embarcacions, de més de 20 clubs nacionals i internacionals i de les classes: Creuer RI, Creuer ORC i Mini 6.50.

Amb fins a 18 embarcacions Mini, aquesta és la primera vegada a Menorca que s’organitza una regata d’aquesta classe i a les Illes Balears amb tanta participació, el que suposa un rècord de la classe a la nostra comunitat autònoma.

Si bé aquests dies en el Moll de la Trona es respira ja un ambient excepcional de creuers que són a Ciutadella per a prendre part de la 100 Milles entre Illes 2023, l’esperada sortida es farà dijous a les 14h, en el mateix Club Nàutic Ciutadella. Aquests dies previs s’estan fent els controls de seguretat i entrega d’instruccions, dins un molt bon ambient. «És una regata molt important per el Club Nàutic Ciutadella, per Ciutadella i per Menorca», diu el comodor del club Felip Moll. Dos dies després de la sortida que es celebrarà el Dijous Sant a migdiales instal·lacions d’Es Nàutic viuran la cerimònia d’entrega de premis, ja el pròxim dissabte 8 d’abril.

A Ciutadella aquesta Setmana Santa hi haurà representació del CN Ciutadella, CM Mahón, RCN Port Pollença, CN Porto Colom, CN Fornells, Torredembarra, RCN Tarragona, CN Vilanova, Club de Mar, CN Salou, Base Mini Barcelona i navegants internacionals. Han vingut a la cita mediterrània del CNC participants d’anteriors edicions i de moment la meteorologia, allò tant important i que en el món de la vela no depèn de qui ho organitza, sembla bona, amb un poc de vent del nord suau per el tradicional recorregut dins la baia de Ciutadella entre boies, per després enfilar la cinquantena de participants cap a Mallorca (Faralló d’Aubarca), Illa de l’aire i Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *