CE Ferreries va posar diumenge la primera pedra dels actes del seu centenari
Compartir

El CE Ferreries va posar diumenge la primera pedra dels actes del seu centenari (1923-2023), en una trobada celebrada amb presència d’expresidents i familiars de les 21 persones que han ocupat aquest càrrec a l’entitat al llarg dels seus 100 anys d’història.
L’acte va estar conduït pel president actual, Damià Marquès, i el de l’Associació Històrica des Futbol Menorquí (AHFM), Paco Perea, que col·labora amb l’entitat esportiva a través de la comissió posada en marxa per commemorar aquests centenari del club ferrerienc.

Durant la trobada, a les grades del camp municipal, amb presència també de la batlessa de Ferreries, Joana Febrer, la regidora d’esports, Queta Camps, i Antoni Sintes, de la FFIB (Federació Futbol Illes Balears), entre d’altres, es va presentar el logo que commemora l’efemèride blaugrana. Es va fer demanant la col·laboració de totes les persones implicades en la vida del club, i es van presentar a grans trets alguns dels actes principals previstos del programa, que tot just ara es posa en marxa. Hi ha previst tota una agenda d’activitats, on destacarà una gala el desembre, diferents xerrades, homenatges i exposicions, com la que recollirà fites importants del club, com els tornejos juvenils de Sant Bartomeu dels anys 1975 i 1982 i el primer ascens a tercera divisió.

De la mateixa manera, es va parlar de l’elaboració ara d’un himne que posarà lletra i música a aquests 100 anys de la història del futbol, i que ja compta, de moment, amb la participació de l’autor i glosador ferrerienc Zès Coll.
La batlessa de Ferreries, Joana Febrer, amb les seves paraules, va animar a participar a tothom en aquests actes del centenari d’un club amb tanta història i transcendència, i que conforma també la memòria de molta gent i famílies del poble.
La col·laboració en el centenari de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí permetrà donar tota una estructura al programa, recollint els aspectes claus perquè quedi també com a documentació dins els arxius del club.

Damià Marquès, per la seva banda, el president que acaba en uns mesos el seu mandat, després de 8 anys encapçalant la directiva, va aprofitar les seves paraules per fer pública la necessitat que hi hagi prest reemplaç, donat que, de moment, no hi ha cap candidat per a substituir-lo en el càrrec. Paco Perea, des de l’AHFM, també fa emfatitzar en la necessitat que aviat hi hagi configurada una nova junta directiva per poder treballar bé també els actes d’aquest centenari.
Durant la trobada es va agrair igualment la participació dels membres de la comissió creada per donar forma al programa i la feina de les persones voluntàries que aporten la seva col·laboració en diferents àmbits, des de temes d’imatge i gràfics a la difusió o organització dels actes. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *