Joventut Bàsquet menor
Compartir

Aquest campus es farà a nes pavelló de Calós entre el dia 11 i el 15 d’abril en horari de 9 a 17 hores

El Club Joventut Badalona i el C.B. Boscos Ciutadella signen un conveni durant 4 anys, on les enHtats estableixen una vinculació en l’aspecte esporHu i social, amb la finalitat de millorar la capacitat de foment i pràctica del bàsquet en ambdues entitats.

Aquesta vinculació es fa efectiva a través del Urban Camp Experience, que es desenvoluparà al pavelló de Calós entre el dia 11 i el 15 d’abril en horari de 9 a 17 hores. El campus està obert a tots els fillets i filletes entre 8 i 16 anys que vulguin passar una Setmana Santa verd-i-negre. El campus compte amb un autobús que passarà arreu dels pobles de l’illa pel transport de jugadors i jugadores cap el campus.

El Club Joventut Badalona hi parHciparà a través del director i alguns entrenadors de la seva pedrera, coneguda pel seu gran èxit en la formació tant de jugadors com entrenadors professionals.

ElClub Joventut Badalona “LA MARCA PENYA CONTINUA EXPANDINT-SE”

El Joventut ha tancat sis convenis amb equips nacionals i internacionals per potenciar el bàsquet.

El Club Joventut Badalona continua expandint la seva marca i ha arribat a diferents acords amb clubs nacionals i internacionals per ampliar l’impacte de la metodologia de treball de la Penya, així com ajudar a créixer tant a nivell esporHu com estructural els clubs amb què es treballarà.

Després de l’èxit que va ser el Campus de Nadal a Santa María del camí amb el CB Santamaría, el Joventut presenta nous acords amb cinc institucions més. En l’àmbit nacional, la Penya treballarà a més d’amb el club balear, amb el CB Joventut Castelldefels, el CB Boscos Menorca i amb l’empresa Improve Basketball. Pel que fa als acords internacionals, l’equip verd-i-negre treballarà amb l’Ura Basket finlandès i la Basketball Academy Amsterdam, dels Països Baixos. 

El director esportiu del Club Joventut Badalona, Jordi Marb, explica amb quina finalitat inicia aquest projecte la Penya: “L’objectiu és aprofitar la nostra història fent Campus i la nostra metodologia per obrir fronteres amb altres clubs. Aquest acord ens serveix per promocionar bàsquet, potenciar clubs i tenir més coneixement de jugadors. Ho fem amb entrenadors del nostre planter, de màxim nivell, que seran els coordinadors dels Campus. Nosaltres seguim amb la intenció de fer Penya, de crear marca, i el que hem signat són convenis de quatre temporades”.

La principal novetat és que els campus també tindran repercussió internacional. Així valora Jordi Marb el fet d’ampliar fronteres: “El treball de base és el mateix que als campus nacionals, però hem d’estar contents perquè les institucions internacionals han estat elles les que han mostrat interès. Així ampliem el ventall de la marca Penya i del coneixement de jugadors. És interessant treballar amb ells per tenir controlats un nombre de jugadors importants per tot Europa”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *