FFTM participa fira Trail Zone
Compartir

La finalitat és donar continuïtat a la promoció de Menorca en fires especialitzades en esport i vinculades a proves esportives

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat per primera vegada el passat cap de setmana a la fira Trail Zone, el certamen organitzat amb motiu de la carrera de muntanya Transgrancanaria, que es va celebrar al Centre de Convencions Expomeloneras de Gran Canària.
D’aquesta manera, la Fundació pretén donar continuïtat a la participació dels últims anys a fires especialitzades en esport i vinculades a proves esportives com la Fira del Corredor de la Marató de Barcelona, el Salon Ultra Trail de Mont-Blanc (França) o Roc d’Azur (França).En aquesta mateixa línia, enguany s’ha decidit apostar per l’assistència a noves fires d’aquestes característiques com la Trail Zone de Gran Canària i Expo Deporte de València, la fira del corredor de la Marató València Trinidad Alfonso, que se celebrarà el mes de desembre.

En concret, els expositors de la Trail Zone són sobretot empreses de serveis i productes esportius, així com destinacions que realitzen proves esportives, especialment de running. Menorca ha ofert informació en el seu estand sobre les proves que se celebren a l’illa, amb el suport de mapes detallats del Camí de Cavalls i de diverses rutes cicloturístiques.

El públic de la fira de Gran Canària està conformat tant per corredors amateurs com professionals, a més dels corredors de la Transgrancanaria.

L’estand de la FFTM va rebre visites de persones procedents d’Alemanya, Bèlgica, Itàlia, França, Letònia i dels Estats Units, a més de la resta d’Espanya. De fet, alguns d’ells ja tenien referències sobre el Camí de Cavalls i fins i tot es va atendre visitants que busquen repetir l’experiència d’una prova esportiva a Menorca.

Finalment, el mostrador de la Fundació va ser visitat per alguns corredors internacionals destacats com el català Pau Capell (guanyador de la Trail Menorca Cami´ de Cavalls en 2020 batent el rècord de la prova i rebaixant en més d’una hora l’anterior marca), el francès Antoine Guillon (guanyador en sis ocasions de la Trail Camí de Cavalls de 185 km) i la francesa Claire Bamwarth (guanyadora en 2022 i 2021 de la Trail Camí de Cavalls 185 km en categoria femenina).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *