Es CN Ciutadella acull a nes decisiu Campionat de Balears 2023 d’Optimist

Moll de la Trona-Optimist
Compartir

Tot a punt en el Moll de la Trona perquè el Club Nàutic Ciutadella aculli en aquest pont del dia 1 de març l’esperat Campionat de Balears 2023 d’Optimist, en el què des de Menorca es decidiran les

20 places en joc per classificar-se per els pròxims Campionats d’Espanya. Aquest dissabte a Ciutadella es duran a terme els controls d’equipament i els dies 26-27-28, les proves i entrega de trofeus.

En total seran 80 participants, un número tancat, que es citen a Ciutadella, ja què només poden participar els classificats insulars, el Grup Or. D’aquest rànquing entre el campionat autonòmic passat i aquest Balear sortiran els 60 que podran accedir a les Finals Escolars

A Ciutadella hi ha previstes tres proves diàries (9) i hi participen els clubs balears que tenen representació al Grup Or. D’Eivissa els tres clubs, de Menorca també els tres i de Mallorca en venen nou entitats i els guanyadors de cada categoria (sub 11, sub 13 i sub 16 en masculí i femení) es proclamaran campions de Balears, en un campionat que les previsions de temps són de vent fort del Nord, en principi.

Quant a favorits, és difícil. Ara els punters són uns quants regatistes del RCN Palma i CN Arenal però les opcions estan obertes. Les possibilitats de Menorca passen per fer un bon lloc. El millor de Menorca de moment en el rànquing balear va ser Lluís Mascaró (CN Ciutadella), que va quedar el 49 i Sasha Pons el 55. I la millor fèmina, Neus Soler, que està la 56 de la general (Soler la 19 femenina i Mascaró el 29 masculí).

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*