Grans resultats d’Es Nàutic a la segona Copa Balear de Caiac de Mar a Eivissa

Copa Balear de Caiac de Mar (Es Nàutic)
Compartir

Aquest passat cap de setmana el Club Nàutic Santa Eulàlia eivissenc va organitzar la II Copa Balear de Caiac de Mar 2023 per quart any consecutiu, conjuntament amb la Federació Balear. Un esdeveniment que es va celebrar amb un total de més de 200 esportistes que es van donar cita en la competició, que comptava amb categories infantils fins a Màster. Onze clubs de totes les illes es van desplaçar fins a la badia de Santa Eulàlia per a disputar l’esdeveniment. I allà hi van ser de nou els representants del Club Nàutic Ciutadella, que van estar altra vegada a un molt bon nivell en general.

Destacable la medalla d’or balear aconseguida per el palista CNC, Ricard Ruiz, en Veterans Home 50-54 K1 8.000, sobresortint entre els gran resultats sembrats per la flota d’Es Nàutic.

Acabaria amb la medalla de plata al coll Miquel Llompart en Infantil B Home K1 3.000 mentre que tornaven a Ciutadella amb la merescuda plata, Toni Moll (Veterà Home 45-49 K1 8.000); Josep Marquès (Veterà Home 55-59 K1 8.000) i Artur Grijalba (Veterà Home 60-64 K1 8000), tots ells del CN Ciutadella.

Finalment, acabarien prop del podi i en cinquena posició a Eivissa els també CNC Jordi Marquès (Sub23 Home K1 8.000) i David Mascaró (Veterà Home 40-44 K1 8.000).

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*