Gabi Pérez omple Es Nàutic xerrant dels fenòmens i la navegació

Xerrada Gabi Pérez - Es Nàutic
Compartir

Gabi Pérez, meteoròleg i enginyer de Meteowhizz, va aconseguir que les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella es quedessin petites per a viure de primera mà la seva xerrada celebrada aquest divendres vespre, la primera dins dels actes del Centenari del CN Ciutadella. “Fenòmens de temps sever i navegació al Mediterrani”, va ser el títol de la ponència oferta per Pérez en Es Nàutic, en una sala plena a vessar de socis i gent interessada en el tema.

«Va ser molt interessant i va agradat moltíssim a tots els qui hi vam anar. I i els qui no van poder venir tenen moltes ganes de poder escoltar la xerrada gravada per el club», deia una de les assistents a la xerrada.

En paraules del nostre ponent, “els fenòmens meteorològics semblen de cada vegada més extrems i més freqüents, causant un impacte de cada vegada més gran. Per altra banda, avui en dia tenim accés a una quantitat d’informació meteorològica (prediccions i observacions) com mai hem tingut”. En la xerrada celebrada en el CN Ciutadela Pérez va aprofitar per mostrar alguns d’aquests fenòmens i com impacten a la navegació al Mediterrani Occidental. 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*