Espectacular primera edició de l’All-Star de la FBIB

All-Star de la FBIB
Compartir

El Palau d’Esports d’Inca disfruta de les millors jugadores i millors jugadors de les Lligues Escribano en un capvespre màgic

All-Star de la FBIB

El bàsquet balear tanca el 2022 amb l’espectacular festa de l’All-Star de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i que va congregar al voltant de 800 persones en el Palau Municipal d’Esports d’Inca. D’aquesta manera, la Fundació FEBIB1935 va recaptar uns 1.500 euros que se sumen a la donació solidària d’aliments no peribles en benefici de la Fundación Escribano.

All-Star de la FBIB

La primera edició de l’All-Star de la FBIB es va convertir amb una gran festa del bàsquet balear amb la participació de les 24 millors jugadores i els 24 millors jugadors de les Lligues Escribano i un ambient espectacular que va girar entorn de dos partits de les estrelles en què es demostraren el gran nivell actual de la màxima categoria del bàsquet a les Illes Balears. A més dels partits, l’esdeveniment va comptar amb un gran ambient al més pur estil americà.

La música, l’animació de l’speaker i el ‘showtime’ amenitzaren un capvespre màgic. Amb un fi solidari i amb l’objectiu de donar major difusió a la categoria, l’All-Star va ser tot un èxit gràcies a la gran acceptació rebuda per part de la societat balear.

Jugadores i jugadors de Mallorca, Menorca i Eivissa participaren d’aquest primer partit de les estrelles que pretén que es converteixi amb el pas dels anys amb un gran esdeveniment dins el calendari anual del bàsquet a les illes.

Quant a la part esportiva, els dos conjunts taronges, dirigits per Jordi Fernández (en categoria femenina) i Eloy Doce (en categoria masculina) foren els vencedors dels seus respectius partits. Les Lligues Escribano segueixen donant passes endavant en tots els sentits i la creació d’aquest esdeveniment és una iniciativa més de la FBIB amb l’objectiu de fer més atractiva una categoria que du anys en creixement.

D’aquesta manera, el bàsquet balear dona per tancat un any 2022 ple d’èxits tant a nivell federatiu com a nivell de clubs i s’afronta un nou any amb ganes de seguir progressant i fer més fort un esport amb molta tradició arreu de les illes.

  • Millor jugadora: Nerea Crespí (Muchas Cristales – Port Management CB Andratx)
  • Millor jugador: Dani Palomo (CB Consell Master D)
  • Jugadora més valorada: Laia Riudavets (Aleris Bàsquet Calvià)

El Palau d’Esports d’Inca disfruta de les millors jugadores i millors jugadors de les Lligues Escribano en un capvespre màgic Espectacular primera edició de l’All-Star de la FBIB 

  • Jugador més valorat: Áxel Castillo (Sa Real Blakstad Ibiza)
  • Millor jugada femenina: Madi Garau (Jovent Coinga)
  • Millor jugada masculina: Saúl Cordero (La Salle Palma Proa Seguros)
Fotos: Fernando Sanz

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*