Sant Silvestre d’Alaior-Presentació
Compartir

Avui dijous per es carrers de la zona Escolar (nou traçat) a partir de las 18:30 h.

Avui dijous 29 de desembre, després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia de la Covid-19, torna la cursa més ‘loca’, la tradicional Sant Silvestre d’Alaior, que arriba a la seva desena edició i passa a ser ja la més antiga de Menorca.

Els carrers de la zona escolar, on es trasllada aquest any la Sant Silvestre, es tornaran a omplir de bon ambient, disfresses i molt d’esport, a partir de les 18.30 h, quan es doni inici a les curses escolars. Després, a continuació, tindrà lloc la caminada en família (1.000 m), i la cursa open (3.000 m).

Per acabar, hi haurà l’entrega de premis i animació musical a càrrec de Dj Mark B. Cal destacar que s’entregaran trofeus a les categories escolars i als tres primers classificats de la cursa absoluta. A més, també hi haurà premis a les millors disfresses.

Totes les categories començaran al poliesportiu i també acabaran allà mateix. És un esdeveniment obert a tothom i en el qual poden participar persones de totes les edats i nivells. Els que encara no s’hagin inscrit ho podran fer demà, presencialment a partir de les 17.30 h al poliesportiu.
La cursa està organitzada per Lo Esport, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, el Consell Insular de Menorca i Injove, i està autoritzada per la Federació Balear d’Atletisme.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *