Lluís Mascaró, Club Nàutic Ciutadella-Copa Federación
Compartir

Sa Copa Federació-Trofeu gabinet Lladó 2022 des CN Sa Ràpita, primera prova clasificatoria per es Naconal d’Optimist 2023

Els millors regatistes d’Optimist de Balears s’han congregat aquest cap de setmana en el Club Nàutic Sa Ràpita (CNR) per a competir en la Copa Federació–Trofeu Gabinet Lladó.
La trobada revestia una especial importància en ser la primera prova classificatòria de cara al Campionat d’Espanya d’Optimist de 2023. Han participat 80 regatistas en representació de tretze clubs de tot l’arxipèlag, entre ells, el Club Nàutic Ciutadella. 
Finalment i després que aquest diumenge no s’hagi pogut competir per falta de vent, el millor regatista de Menorca i per tant d’Es Nàutic ha estat Lluís Mascaró, que ha acabat aquesta Copa Federacio en la posició 49 absoluta i en ple domini mallorquí a les primeres places. Mascaró (CN Ciutadella) va millorar una posició dissabte per posar-se el 49 i tots els altres regatistes CNC van quedar més enrere, mantenint les seves posicions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *