Es Club Nàutic Ciutadella en es Campionat d’Espanya Snipe

Snipe-Es Nàutic
Compartir

Sa classe Snipe què tantes alegries ha donat as Club Nàutic Ciutadella torna a s’Entitat amb una doble i esperançadora representació en es Campionat d’Espanya 2022

Retorn a la classe Snipe per part del Club Nàutic Ciutadella. El passat cap de setmana les tripulacions formades per Toni Pons i Clàudia Pons, i Josep Pons i Joan Ferrer, les dues amb bandera del CN Ciutadella, han participat en el Campionat d’Espanya 2023 Snipe, en el Real Club Náutico de Palma. Aquesta classe sempre ha estat una modalitat important i especial per la flota d’Es Nàutic i amb bons resultats.
La volta a la competició Snipe per part de representants del CN Ciutadella en un gran esdeveniment ha estat discreta. Per una banda, Toni i Clàudia (pare i filla) han quedat en la posició 12 i Josep i Joan els 23 del Campionat d’Espanya. Les condicions a Palma de Mallorca han estat de vent baix variable i molt variant, el que encara ha complicat més les condicions i només s’han disputat quatre de les sis regates previstes.
Açò sí, tant una parella com l’altra han regressat a Ciutadella amb sensacions de poder pujar molt més si s’incrementa la seva presència en competicions nacionals i de primer nivell. En aquest sentit, molt probablement les seves intencions i objectius passarien una mica per aquí.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*