Felip Moll- Gínjol XII Mini Barcelona 2022
Compartir

Es tracta de una regata en solitari de 300 milles nàutiques, entre Barcelona i ses Illes Balears

Aquest divendres migdia es donava inici a la regata de la XII Mini Barcelona 2022 amb 35 embarcacions de la classe mini que en principi han de creuar Barcelona-Menorca i tornar a Catalunya. Però al final el temps no ho va permetre i d’entrada el recorregut és Barcelona-sa Petrolera-Dragonera-Besòs-Barcelona.
Un any més el regatista i comodor del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll, enguany per primera vegada amb el seu nou proto Gínjol, hi participa després de passar sense problemes els controls de seguretat per fer les 300 milles nàutiques en solitari. Una prova en la que de nou Moll (CNC) i la quarentena de participants de la Mini Barcelona 2022 no comptaran amb cap tipus d’ajuda mecànica i hauran d’emprar les seves pròpies estratègies, destresa, experiències i coneixements individuals per tirar endavant en el mar Mediterrani.
Una regata que es viurà amb un temps complicat de tempestes, aigua i molt de vent, en principi. I ha estat per açò que el regatista del CN Ciutadella s’ha preparat un bon routing per a aquesta ocasió, encantat i animat d’estrenar-se en solitari amb en Gínjol.
A les xarxes socials de Felip Moll en teniu tota la informació i el link per seguir-lo en directe.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *