Maria Pallicer, Mikel Aguirrebeña i Joan Solé guanyen la cursa popular de Sant Llonerç
Compartir

Ahir va tenir lloc la sèptima cursa de la Lliga de Curses populars, la de Sant Llorenç a Alaior, amb 249 participants i 20 categories.

María Pallicer-Lliga Curses Populars - Alaior 22

Maria Pallicer va resultar guanyadora en la categoria absoluta femenina, amb un temps d’ 11:05, mentre que Mikel Aguirrebeña i Joan Solé compartiren la primera posició de l’absolut masculí, amb 9:53 minuts.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, Rafel Quintana, regidor d’Esports, Maria Antònia Pons, regidora de l’Àrea Social i Lucién Paul, presidenta de Lo Esport, foren els encarregats d’entregar els premis als guanyadors i els detalls a tots els
participants.

Benejam va destacar que «l’atletisme té molta afició a Alaior, gràcies, en gran part, a la gran feina que fa l’entitat de Lo Esport, un club que s’ha convertit en referent no només a Menorca sinó a totes les Illes Balears».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *