Premis per es àrbits menorquins

Dia de s'arbit de futbol
Compartir

Es col.legit menorquí recupera un àrbit a 2ªRFEF, en sa persona de Nil Cubas

El passat dissabte dia 9 de juliol, al restaurant Jeny d’es Mercadal, va tenir lloc s’entrega de premis per els ascensos en les diferents categories i ses noves incorporacions a s’escola i as Comité arbitral de Menorca.

Amb sa presència des President balear des Comité arbitral Tom,eu Riera Morro, Salvador Forners, Cap de formació d’arbitres de Balears, Miquel Guardiola informador i formador de l’escola de talents del comité arbitral de la Balear, Pedro Dolç, vocal de designacions, Pedro Bermudez, Cap de formació a Menorca, Pau Carbonell, Delegat arbitral a Menorca, Virgili Juaneda, Delegat de la FFIB, Javier Periañez en representació de s’Ajuntament d’es Mercadal i quasi un centenar de persones entre àrbitres i acompanyants.

Cal destacar que després de més de 25 anys, esquins jove maonès, Nil Cubas va ascendir a 2ªRFEF.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*