Copa de España de Kayak de Mar
Compartir

 Disposats a repetir els èxits de ses dues primeres edicions d’enguany

Després dels grans èxits assolits per els palistes del Club Nàutic Ciutadella a les dues primeres edicions, aquest cap de setmana la flota CNC parteix a Galícia, a Vigo, per a competir en la III Copa de España de Kayak de Mar 2022. De fet, part del grup d’Es Nàutic ja ha partit i demà comencen les competicions.
Joan Llabrés competirà en la categoria Juvenil K1, Dani Sánchez Viloria ho farà en Sénior K1, Arturo Grijalba, Josep Maria Marquès i Ricard Ruiz, a més de Maria Pilar Cornejo, en les seves respectives categories de Veterans K1 mentre que en K2, la parella de moda, Marquès-Ruiz, intentarà seguir sumant èxits, com a tàndem. 
Després d’açò, ja la setmana que ve, la secció de piragüisme que dirigeix José Luis Moles començarà la tradicional Escola d’Estiu 2022 i a més tindran al Campionat de Balears de Velocitat, a Alcúdia, amb el grup CNC de Promoció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *