Enguany es repren sa lliga de curses populars d’estiu

17ª Lliga de Curses Populars d’Estiu
Compartir

En marxe sa 23a Lliga de Curses Populars d’Estiu

Enguany reprenem la lliga de curses populars d’estiu amb la celebració presencial de les 12 curses que teníem establertes fins a l’any 2019.

Parlar d’estiu i esport a Menorca ens transporta directament a les Curses Populars que cada any tenen lloc arreu dels municipis de la nostra illa, que omplen els carrers de participants de totes les edats. Fillets i filletes, joves, adults, gent de més edat…, tothom hi té cabuda, només fa falta tenir ganes de fer una mica d’esport amb la família, els amics o tots sols.

Si no ho heu fet encara, aquesta és una bona oportunitat per iniciar-vos en aquest esport tan complet com és córrer, ja que el que pretenem amb aquestes curses no és tan sols organitzar una competició més a Menorca, sinó també atracar l’esport a residents i a visitants perquè tenguin sempre a mà l’oportunitat de practicar una activitat física en la qual també puguin iniciar els seus fills i filles en un ambient distès.

El Consell Insular de Menorca dona suport a l’esmentada activitat, ja que, en el marc de la seva política de promoció i foment de la pràctica popular i de competició de l’atletisme, es vol comprometre a col·laborar en l’organització, junt amb la Delegació, els clubs i els ajuntaments, de les diferents curses populars que tenen lloc durant els mesos d’estiu, vinculades a les festes patronals dels pobles de Menorca, amb un total de 12 curses.

Com a novetat enguany es podrà participar també en la modalitat de marxa nòrdica a tres de les curses: Ciutadella, Fornells i Sant Lluís.

El calendari de les curses és el següent:

Cursa 9 de Juliol – Ciutadella
10/07/2022

Cursa Sant Martí – es Mercadal
13/07/2022

Milla Urbana – es Castell
17/07/2022

Cursa Sant Antoni – Fornells
20/07/2022

Cursa Sant Cristòfol – es Migjorn
25/07/2022-

Cursa Sant Llorenç – Alaior
02/08/2022

Cursa Sant Climent
29/07/2022

Cursa Sant Bartomeu – Ferreries
19/08/2022

Cursa Sant Lluís
22/08/2022

Cursa Festes de Gràcia – Maó
01/09/2022

Cursa Cala en Porter
09/09/2022

Final Lliga Curses
11/09/2022

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*