Foto de archivo - Bià Pons y Emilio Vasco
Compartir

Dissabte va tenir lloc a la pista d’atletisme de Maó el segon control de pista d’estiu, amb condicions climatològiques ideals.

A les curses de velocitat, Sebastià Pons (AA Catalunya) s’imposà als 200ml i 300ml, amb bons registres. El sanclimenter registrà 22.10 (+1.5) als 200ml, seguit d’Emilio Vasco, que acabà en 22.60.

En fèmines, Yasna Maciel (Alaior Esport) s’imposà als 200m amb 27.91, i Irene Mesquida (CCE Sant Lluís) als 300ml amb 45.33. A salt de llargada, concurs molt interessant del català de l’Alaior Esport Jan Termens, que saltà fins els 6.38m. Especialment destacables les marques de l’infantil Lluc Villena (Alaior Esport), a salt de llargada i a triple salt, amb 3.41m i 9.24m respectivament.

Al llarg de la jornada, els i les atletes escolars aconseguiren numeroses marques mínimes exigides per la seva participació als Campionats de Balears Sub16 i Sub18 que es celebraran a les pistes de CTEIB de Palma el 21 i 22 de maig, en velocitat, mig fons, fons, tanques, salts (llargada i triple) i llançaments (martell i disc).

Campionat de Balears màster Pentatló de Llançaments

Els atletes d’Alaior Esport, David Barrera i Rosa Coll, han participat al Campionat de Balears màster Pentatló de Llançaments a les pistes del CTEIB a Palma, aconseguint bons registres i el rècord de Menorca en llançament de martell pesat. El pentatló consisteix en la suma dels punts de les marques aconseguides a llançament de martell, pes, disc, javelina i martell pesat.

De la combinada, David Barrera aconseguí l’or a categoria masculina V35 i Rosa Coll aconseguí la plata a V35. De martell pesat, Barrera fixà el record de Menorca en 9.61 metres, i Coll deixà el femení en 6.16 metres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *