Xerrada Felip Moll
Compartir

Moll ho fa en primera persona a sa seva gent des Club Nàutic Ciutadella amb tot tipus de detalls sa seva aventura amb sa embarcació Allevà

Xerrada ben interessant que ens va oferir aquest divendres a fosquet a ses instal·lacions des Club Nàutic Ciutadella es regatista i comodor d’Es Nàutic, Felip Moll, qui davant sa seva gent des club va explicar amb tot tipus de detalls sa seva aventura atlàntica amb sa Mini Transat 2021.
Moll va anar contant de primera mà el seu dia a dia durant la trentena de dies que va estar enmig de la mar en solitari en el seu Allevà, un veler de sis metres i mig, sense cap tipus de comunicació amb terra. El regatista del Club Naùtic Ciutadella rebia novament divendres el reconeixement dels seus i compartia una experiència que pensa repetir amb el seu nou ‘mini’ importat de França fa tot just uns mesos.
Xerrada Felip Moll
Com va anar explicant Felip Moll en Es Nàutic va completar el passat 16 de novembre les quatre mil milles que separaven la costa de França amb l’illa de Guadalupe. Dues etapes en les què va viure de tot, des de tenir l’amenaça del volcà de les Illes Canàries a La Palma, fins a la ‘visita’ de les orques, que el van tenir un temps amb un neguit total i passant per els problemes també amb el pilot automàtic. Unes amenaces i problemes constants que Moll va haver d’anar afrontant en solitari i a base de fortalesa mental, precisament del que va xerrar i molt divendres.
Ell mateix ho va dir que havia estat molt més que una regata.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *