Gínjol, nou mini Felip Moll
Compartir

Es regatista i comodor des Club Nàutic Ciutadella Moll està preparant ja una nova etapa

Es nou creuer mini des regatista i comodor des Club Nàutic Ciutadella Felip Moll ja té nom. Es nou 931 que va adquirir ja fa unes setmanes a terres franceses es CNC nombrà Gínjol, altra vegada, com Allevà, un nom ben comú a sa nostra terra. Es mateix Moll se n’ha ocupat aquest passat cap de setmana de batejar-lo en públic.
Gínjol va ser presentat en societat i comença ja de manera oficial una nova etapa per Felip Moll (CN Ciutadella), “plena d’aventures i moltes ganes de seguir aprenent” diu Moll. 
I batiat, ara toca fer-li feina a n’en Gínjol, preparant es nou curs 2022 que acaba de fermar es regatista del CN Ciutadella. Aquestes dies Moll, com explica a les seves xarxes socials, s’ha dedicat a desmuntar els candelers perquè mancava una passada de pintura i adreçar-ne algun. Són d’alumini, més fràgils i per tant pesen molt manco que es d’acer inoxidable. Dies de rascar i pintar idò per un il·lusionat Felip Moll.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *