Club Nàutic Ciutadella - Rafel Torrent i Gonçal Moll
Compartir
Es Club Nàutic Ciutadella viurà un dia històric demà dissabte migdia ja que a ses instal·lacions des club s’hi celebrarà s’Assemblea General Ordinària i Extraordinària  de s’Asociación de Clubs Náuticos de Balears que des de fa poc manco d’un any presideix
Antoni Estades, nou president de s’associació de clubs nàutics de ses Illes (ACNB) en substitució de Miquel Suñer, qui va ocupar es càrrec des de 2008.
Amb sa presència per primera vegada també ja com a president de Gonçal Moll per s’amfitrió de sa trobada, es CN Ciutadella, estan citades totes ses entitats de ses Illes adscrites a aquest col·lectiu.
Peluquería Deysí 800x200

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *