Mitja Marató
Compartir

Ses obres que hi ha actualment a Fornells fan impossible que es pugui disputar un recorregut de 21 quilòmetres suficientment atractiu es 9 d’abril

Sa novena edició de sa Mitja Marató de Fornells, que es disputarà es 9 d’abril, es comptarà únicament en sa modalitat 10KM. Es motiu d’aquesta decisió és que part des traçat de 21 quilòmetres es veu afectat per obres que es fan a sa localitat i fan impossible oferir un recorregut per sa mitja marató prou atractiu per mantenir es nivell de ses vuit edicions anteriors.

Ses inscripcions per as 10 quilòmetres, s’han obert aquest dimecres, 9 de març, a sa pàgina web d’Elitechip, organitzador d’un esdeveniment que compta amb es patrocini de sa Fundació Foment del Turisme de Menorca, s’Agència d’Estratègia Turística de ses Illes Balears i des Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR) des Govern. Es recorregut es veu afectat per modificacions, mantenint es seu caràcter especial per es Camí de Tramuntana.

Sa Mitja Marató de Fornells suposa una oportunitat excepcional per visitar s’illa de Menorca a s’inici de sa primavera, oferint una imatge verda, natural i sense massificacions, lo que permet gaudir-la amb es 5 sentits, complementant s’experiència esportiva amb ses gastronòmiques amb productes de proximitat, culturals i paisatgística.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *