Santandria viu un intens i participatiu Campionat de Menorca des Jocs Escolars de piragüisme

Campionat de Menorca dels Jocs Escolars de piragüa
Compartir

La platja de Santandria de Ciutadella ha acollit aquest dissabte matí el Campionat de Menorca 2022 de piragüisme per a les categories de benjamins a cadets. Uns 60 esportistes de l’amfitrió Club Nàutic Ciutadella, Club Marítimo Mahón i Club Nàutic Villacarlos s’han citat a Ciutadella en aquest campionat que era la tercera prova dels Jocs Escolars de Menorca, amb l’ajut com sempre del Consell Insular de Menorca.

Campionat de Menorca dels Jocs Escolars de piragüa

Matí polit de piragüisme, amb emoció i bon ambient entre les tres entitats de Menorca, que al final es van acabar repartint les medalles insulars. En quant als representants del CN Ciutadella, bon paper en general també, pujant en diferents ocasions a un dels tres escalons del podi. Destacables les primeres posicions finals d’Albert Riera en Infantil (19:16), Berta Sans en Aleví (11:41), Miquel Llompart també en Aleví (11:56) i Paula Martín com a única Prebenjamí (10:20). També del CN Ciutadella serien segons classificats: Sergio da Costa en Infantil (21:05), Marc Llompart en Aleví (13:40) i Lucas Martín en Prebenjamí (11:21). I en el tercer escaló menorquí els CNC Ígor da Costa en Infantil (22:04), Marc Sans en Cadet (29:20), Alba Jáimez també en Cadet (35:17) i Lluís Pons en Benjamí (7:37), recorrent entre 1.000 i 5.000 metres els més petits fins als majors de la trobada.

Campionat de Menorca dels Jocs Escolars de piragüa

Un Campionat de Menorca 2022, tercera prova dels Jocs Escolars, que també va tenir la presència de vuit palistes en la competició de Paracanoe, fent 1.000 metres de recorregut a Santandria.
Un Insular que acabaria amb el lliurement de medalles i una picada entre els palistes participants a la prova. Moles, en nom del CN Ciutadella, es mostra molt satisfet del campionat en general quant a organització “amb molt bona participació i tot i que va fer vent va ser favorable per les condicions de la platja de Santandria”.
Ja dels seus palistes d’Es Nàutic va dir el director tècnic que havien acabat “molt contents dels nostres fillets i filletes.

Resultats Campionat de Menorca dels Jocs Escolars de piragüa

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*