Es Nàutic placa a Felip Moll
Compartir

Reconeixement as seu històric regatista per sa gesta de fa unes setmana a s’atlàntic amb sa Mini Transat 2021

Sa junta directiva des Club Nàutic Ciutadella, amb es seus dos màxims representants, es president Rafel Torrent i es vicepresident, Gonçal Moll, van lliurar aquest divendres vespre una placa com a reconeixement i tribut a sa gesta conseguida fa unes setmanes per es regatista d’Es Nàutic, Felip Moll, qui va participar i acabar sa dura Mini Transat 2021 per s’Atlàntic i en solitari.
Es president Torrent va donar a Moll una placa com a record des què suposa per es club haver assolit aquesta gesta sense precedents perquè mai cap menorquí havia fet sa Mini Transat encara, tancada per Moll després de 30 dies tot sol enmig de la mar.
Aquest senzill però ple de sentiment acte s’havia de celebrar en teoria avui durant es tradicional Sopar de Nadal des club amb es socis, trobada que es va cancel·lar per sa delicada situació de sa pandèmia de sa covid-19 a Menorca. Per açò, es CN Ciutadella va decidir fer un acte en petit comitè per es temps covid que vivim.
Més endavant ses intencions de sa secció de creuers CNC són ses d’organitzar una xerrada, en sa que Felip Moll ens pugui explicar sa seva èpica aventura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *