És Nàutic en el Trofeu Ciutat de Palma 2021

Trofeu Ciutat de Palma ILCA 4
Compartir

Es Club Nàutic Ciutadella te es gran repte de classificar a Maria Gornès i Francesc Sosade en es Trofeu Ciutat de Palma ILCA 4 que es celebra en aquest pont de sa constitució

El Trofeu Ciutat de Palma de vela torna aquest pont amb força després de l’ajornament de l’any passat a causa de la pandèmia. La regata organitzada pel Real Club Nàutic de Palma reunirà a gairebé 500 participants, entre esportistes i entrenadors, procedents de deu països i amb la presència del Club Nàutic Ciutadella, essent classificatori per les Illes Balears. Aquestes xifres duen el record de les millors edicions d’aquesta competició, degana de l’esport balear i que enguany celebra el seu 70 aniversari.
Per la flota Ilca 4 del CN Ciutadella, que viatge dissabte cap a la capital balear, el repte és molt clar, com ens explica Toni Mascaró, director tècnic de la vela lleugera CNC. Classificar a Maria Gornès i Francesc Sosa, que tenen moltes possibilitats d’ estar dins els 10 primers si tot va bé. Per la seva banda, Clara Mendoza s’estrenarà i no saben on estarà en relació de la flota, tenint en compte que de moment passen els 80 participants. Açò sí, provarà sort dins la seva categoria sub 16 femenina.
I en un hivern més que rigorós a les Illes Balears, per aquest pont les previsions meteorològiques són variades, des de molt a poc vent, d’un dia a l’altra.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*