Ferreries acollirà es Territori 3×3 Menorca es 30 de desembre

Cartell 3x3
Compartir

Es Territori 3×3 Menorca arribarà a Ferreries es pròxim 30 de desembre amb un torneig obert de 3×3 que durarà tot es matí i que estarà obert per fiets/es, dones i homos tant federats com no federats des des 11 anys d’edat. Es partits es disputaran en es format olímpic de sa modalitat de tres contra tres. Ses inscripcions s’obriran durant sa pròxima setmana.

Sa Plaça d’Espanya i es Pavelló Municipal de Ferreries seran els escenaris de sa disputa d’aquesta activitat que serà oberta a tothom que vulgui participar. Així, podran formar part d’aquesta activitat tant ses persones federades com ses que no ho estan. Ses competicions es dividiran en distintes categories en funció de s’edat des participants i queden de sa següent manera:

– Rookie (fietes i fiets nascuts entre 2010 i 2012)
– Sophomore femení (fietes nascudes entre 2006 i 2009)

– Sophomore masculí (fiets nascuts entre 2006 i 2009)
– Absoluta mixta (dues jugadores i dos jugadors nascuts as 2005 o anteriors)

– Absoluta femenina (2005 o anterior)

– Absoluta masculina (2005 o anterior)

Aquesta activitat respon a sa intenció de sa FBIB de promocionar una modalitat de bàsquet, com sa des tres contra tres, que està en creixement i que des des passats Jocs Olímpics és considerat esport olímpic. Serà una primera activitat en aquest sentit i que compta amb sa important col·laboració des Consell de Menorca i de s’Ajuntament de Ferreries. Ses inscripcions es podran sol·licitar fins as 23 de desembre a través d’un formulari que s’habilitarà en es moment que s’obri es període d’inscripció.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*