Chica Txeca-Trofeu Faralló d’Aubarca 2021
Compartir

 Després d’anar es regatista de Es Nàutic  gairebé tota la regata as capdavant de sa regata de Mallorca

Tercera posició final per Chica Txeca de Toni Pons Faner, des Club Nàutic Ciutadella, en es XXI Trofeu Faralló d’Aubarca 2021 celebrat es cap de setmana amb només una jornada, per falta de vent es segon dia. Tercera posició de Pons Faner després d’anar dominant gairebé tota sa regata, guanyada per Lampo Rosso des club organitzador CN Colònia de Sant Pere.
Una regata que es va dur a terme amb molt poc vent, just en es límit per poder navegar, es que va suposar que es recorregut de sa regata passés de ses quatre hores de navegació.
Ja de bon començament Chica Txeca des CN Ciutadella es va posar per davant, agafant una distància important amb sa resta de contrincants, girant amb molta de diferència en es Faralló d’Aubarca. Però ja entrant a sa badia, patien una encalmada i una tormenta notable de vent i aigua, lo que va dur un canvi de vent, passant a proa.
Va ser aquí quan Chica Txeca va començar a fer ‘bordos’ per anar fins a s’arribada però es creuers que li anaven al darrera, a molta més distància, van gaudir d’un altre vent que els va permetre anar rectes fins sa meta, mentre que Toni Pons Faner havia d’anar fent ‘bordos’.
As final, s’únic creuer menorquí present a Mallorca no podia agafar prou temps com per materialitzar sa victòria, acabant en tercera posició en es trofeu de la Colònia de Sant Pere.
Ja sa prova de diumenge, per manca total de vent, no s’arribaria a celebrar, mantenint-se els resultats des primer dia, amb aquest tercer lloc des creuer des CN Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *