Es Juvenil del CE Ferreries escalfa motors per iniciar s’etapa a Lliga Nacional

CE Ferreries_ LNJ
Compartir

Els de Kike Romero ja han començat a entrenar quatre dies per setmana fins que comenci sa competició

Aquest divendres s’equip de Juvenils del CE Ferreries, que s’estrenarà a Lliga Nacional, ha començat els entrenaments as camp de Sant Bartomeu. 27 jugadors han començat sa pretemporada, 11 de s’equip de l’any passat, 8 que han pujat de sa categoria cadet i 8 incorporacions provinents del CE Mercadal i el CE Alaior.

Sa pretemporada s’allargarà durant tot es mes d’agost on es disputaran diversos partits amistosos i els jugadors començaran a preparar-se per encarar sa nova temporada a Lliga Nacional que comença as setembre.

Es President del CE Ferreries, Damià Marquès es mostra molt content amb aquesta nova etapa: “Lluitarem per mantenir-nos a la categoria i consolidar-nos per arribar al centenari del nostre Club (2023) a Lliga Nacional”.

CE Ferreries LNJ- cos_tecnic

S’entrenador de s’equip, Kike Romero explica que s’han reforçat amb fitxatges d’altres equips i han pujat jugadors de sa padrera: “El bloc gran de jugadors es manté dels campions de lliga juvenil de la temporada passada, hem incorporat jugadors però mantenim l’esperit de l’equip de l’any passat”.

Es primer partit que disputarà es Juvenil “A” serà a Son Bilboni 2 contra el Mallorca “B” es primer cap de setmana de setembre.

Foto: Joan Torrent

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*