Cursos Es Nàutic-piragüisme i vela lleugera
Compartir
Amb s’arribada des bon temps a Menorca i es final des curs escolar es comencen a succeir a ses dependències des Club Nàutic Ciutadella unes de ses imatges més habituals de sa prèvia estiuenca, setmanes abans de començar ses Escoles d’Estiu de Caiac i Vela. Ses jornades que es duen a terme amb es alumnes de diferents col·legis i instituts de Ciutadella, tant en piragüisme com en sa vela i amb es seus directors tècnics des CN Ciutadella, José Luis Moles i Toni Mascaró, com a màxims responsables.
En caiac van ser es més matiners i entre sa setmana passada i aquesta ja s’hauran posat en mans des monitors CNC uns 200 alumnes de segon i tercer d’ESO de s’IES Maria A. Cardona. De sa mà des monitors des club, Joan i Josep Marquès, junt amb en Cristian, sa darrera incorporació arribada de sa Patagònia, es docents de Ciutadella viuen unes jornades intenses i entretingudes en ses què coneixen de primera mà aquest esport que tant ha crescut en Es Nàutic es darrers anys.
Sa postura, sa tècnica de sa palada o ses maniobres bàsiques són alguns des reptes des cos tècnic amb es alumnes de Ciutadella
També en sa vela lleugera es celebren com cada any i des d’aquesta mateixa setmana es cursets des Vine a Navegar, que es duen a terme amb fillets i filletes de Primària, amb es suport des Consell Insular de Menorca. Ben igual que amb es caiac, s’aprofiten hores lectives d’Educació Físics dels centres escolars per a fer un tast des món de sa vela as menuts escolars. També, es gran repte en aquests dies, donar-lis a conèixer es quatre gestos principals per a navegar amb una mínima seguretat i soltura.
«Hem tingut poc temps per ser a la mar. Però per ser el primer dia, ja està prou be», ens comenta Toni Mascaró de sa primera remesa d’alumnes arribada en es CN Ciutadella aquest mateix dilluns.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *