Camps: “Llàstima què la situació hagi influït en la participació del campionat de Serrrans d’Es Nàutic però ha estat un èxit”

Josep Camps-Es Nàutic
Compartir

Es directiu vocal de sa pesca recreativa des Club Nàutic Ciutadella, Josep Camps ‘Pepo’, passats ja uns dies de sa celebració de ses noces d’or des Campionat Social de Pesca de Serrans valora molt positivament sa celebració des mateix; més que mai, en es context en es què ens trobam amb sa pandèmia de sa covid-19 encara condicionant es dia a dia de ses nostres vides. En aquest sentit, Camps reconeix que es mostra «molt content, tot i que la situació actual no és la més favorable. Em de pensar que aquest mateix concurs fa uns pocs anys comptava amb una participació de 20-25 embarcacions. I enguany clar entre coronavirus i que la prova finalment va ser a la data reserva, s’ha notat lleugerament en la participació».

Es fet que hi hagi hagut menys barques ha estat «l’únic que ha deslluït un poc aquest 50 aniversari perquè realment va anar tot molt bé i tot correcte, esperant que en puguem celebrar 50 anys més».
Ara, damunt es calendari 2021, sa següent prova de pesca recreativa muntada per Es Nàutic es viurà ja es pròxim 3 de juliol, passat Sant Joan, amb sa primera de ses dues proves des XXIII Campionat de Pesca d’Altura-Maribel.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*