Consell Insular ajuts entitats esportives
Compartir

Es termini per sol·licitar es ajuts serà de s’1 de juny as 31 de juliol i es realitzarà a través d’una eina electrònica

Es Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports des Consell Insular de Menorca intensifica es seu suport as teixit associatiu en s’àmbit esportiu de s’illa, d’aquesta manera sa convocatòria d’ajuts a entitats esportives pel 2021 comptarà amb un pressupost de 250.000 euros, que representa un 70% més que sa convocatòria de l’any anterior.

Des des Servei d’Esports des Consell s’han atès ses principals demandes des sector esportiu i s’han modificat ses bases per tal de donar resposta a ses mateixes.
Entre es canvis que s’han fet, destaca s’augment de partida per sa línia de desplaçament i allotjament que passa de 35.000 € a 90.000 €, amb s’objectiu de col·laborar amb tots es esportistes i equips que surten a competir fora de Menorca, sa qual cosa és imprescindible per s’activitat esportiva i as mateix temps representa una despesa molt important per as mateixos esportistes i/o per a ses entitats.
En sa mateixa línia, s’augmenta sa partida destinada a sa formació de tècnics, entrenadors i àrbitres. Des des Consell Insular es valora molt positivament s’acció de formar a ses persones que seran responsables des processos d’aprenentatge en s’àmbit esportiu, és per aquest motiu que sa partida passa de 4.500 € a 10.000 €.
Finalment, s’obre una nova línia per col·laborar amb totes ses entitats que desenvolupin activitats a favor de sa promoció des valors educatius a s’esport. Aquesta línia comptar amb una partida de 15.000 €.
Es termini per sol·licitar es ajuts serà de s’1 de juny as 31 de juliol i sa sol·licitud es realitzarà a través d’una eina electrònica que reduirà a ses entitats ses gestions burocràtiques des anys anteriors.
Es passat dimecres 12 de maig es va informar d’aquests canvis a ses entitats esportives i federacions en una reunió virtual en sa que hi van participar es conseller Miquel Àngel Maria i es director insular, Josep Juaneda i en sa que hi van participar més de 50 entitats.
Des des Serveis d’esports consideren imprescindible donar aquest estaló as teixit associatiu esportiu ja que és es pilar fonamental per garantir sa pràctica esportiva de moltes persones, però sobretot des infants i joves.

alt text

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *