Torneig de Llevant d'Es Castell
Compartir

Ara que s’ha fet oficial el meu nomenament com Delegat d’Escacs de Menorca amb la publicació del BOIB i per la designació efectuada pel President de la Federació Balears d’Escacs, vull donar les gràcies a tothom que m’ha felicitat per la passa endavant feta.

Encapçalaré un projecte a nivell insular que ja fa anys que està en peus ja que la Delegació Menorquina es va crear l’any 1952. I en aquests moments de relleu, hi ha que FELICITAR I DONAR LES GRÀCIES amb majúscules per la tasca realitzada pel delegat sortint, Guiem Simó. Persona amb compromís per la feina ben feta i conciliadora en tots els aspectes. Amb més de deu anys del seu regnat, deixa la delegació menorquina en un llistó molt elevat: més jugadors a Menorca que practiquen aquest esport, més qualitat dels jugadors, augment de les competicions insulars, increment gradual dels escacs a les escoles, els èxits dels esportistes menorquins, instauració de nous campionats, institucions que ens recolzen, ….. Tots aquests són exemples de la trajectòria realitzada per en Guiem. Es molt merescut i totalment necessari i justificable la decisió que a pres en Guiem, s’ho ha guanyat any darrera any amb cada jugada feta.

Els èxits obtinguts en els darrers anys pels escaquistes o clubs menorquins són en part teus i tu ho pots endur com herència perquè hi ha un tros que et pertany.

Suposo que tots els jugadors passats i presents  i el mateixos clubs es sumen a aquest paraules d’agraïment cap a la figura den Guiem.

A jo tot sol ja em donaré per satisfet si puc seguir amb aquesta línia continuista amb la il·lusió que tinc des del primer moment que vaig prendre la decisió i amb el recolzament rebut dels clubs. El que puc assegurar és que faré la feina necessària per fer-ho possible amb l’ajuda de tothom, com sempre ha estat aquí a Menorca.

I amb l’ajuda den David Pons, 1r Vice-President de la Federació Balear i la resta de clubs, farem que Menorca estigui representada a la institució Balear, que també ha canviat els seus dirigents aquest darrer mes.

També, serveixin aquestes línies com a record als anteriors delegats de Menorca al llarg de la seva dilatada història: Sergio Pons, Bep Mercadal, Rafel Taltavull, Bep Alles, Vicenç Ligüerre, Joan Alles, Isidoro Guerra, Dante Mercadal, Joan Cubas, Pep Suarez, Biel Torrent.

Per tant, tot el que hem aconseguit no hem de perdre mai, en tot cas millorar-ho.

Per últim, dir que els escacs a Menorca gaudeixen d’una bona salut entre tots els clubs i jugadors i que tot sol represento aquesta unió que hi hagut des de fa molts d’anys i que desitjo que perduri amb el temps.

Llorenç Cardona Capó
Delegat de Menorca d’Escacs

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *